genieten

Genieten is je geboorterecht. Energie die tintelend door je hele lijf stroomt, al je zintuigen die AAN staan als nooit tevoren. Je ogen die stralen.
Vervulling, verbinding, voeding en vreugde.

Jouw verlangen is de richtingaanwijzer van je ziel

Bij Desideratum staan we voor diepgang. We bieden geen snelle oppervlakkige bevrediging, maar diepe verbinding met jouw lichaam, jouw hartsverlangen en jouw ziel. Al onze vormen van genieten vergroten jouw bewustzijn en verruimen je vrije stroom van energie. Je voelt je geëerd als goddelijk en perfect wezen in al jouw facetten.

  • Wil jij voluit genieten, maar weet je niet hoe? Of durf je wellicht niet?
  • Wil jij ontdekken wat er nog méér te genieten valt?
  • Wil je geheel uit je hoofd gaan?

Weet je warm welkom bij ons!

“Wees als een rivier die voluit kan stromen; met een sprankel in je ogen, een vrij hart en een zelfverzekerde tred”

De Kunst van Aanraking

Een tantrische liefdesverklaring aan het lichaam
Verdiep je intimiteit en vergroot je bewustzijn en energie in deze massageworkshops

vanaf €210

Vier de Liefde Koppelsretraite

Exclusief voor liefdesrelaties
Om jullie liefde te vieren
Bevrijdend en verdiepend, met veel persoonlijke aandacht

vanaf €725

Jade-ei inwijding

Een ware inwijding voor vrouwen
Kies voor levenslust, zachte kracht en verdieping!

vanaf €190

tantric touch

Voor vrouwen en koppels 
Helen en genieten
Helemaal uit je hoofd
Diepe opschoning en vernieuwing
Individueel of met je partner

vanaf €190

te spannend?

Is het te spannend om gelijk iets te boeken? Of heb je vragen?
Neem gerust contact met ons op om je vragen te stellen en ons te leren kennen.

Gratis

wat zeggen onze cliënten?

Genieten lijkt zo vanzelfsprekend. Als je social media mag geloven, geniet iedereen van het leven. Het moge duidelijk zijn, dat dit lang niet altijd zo is in het echte leven. Mag jouw portie genieten omhoog? Misschien kunnen wij je helpen. Vele anderen gingen je voor bij Desideratum; zij komen hieronder aan het woord.

Jade-ei inwijding

“Wauw. Zoekend naar woorden stroomt het leven vol teugen door me heen, de kracht van mijn emoties is zo groots dat het me jaren afschrikte, me blokkeerde en me soms in wanhoop deed twijfelen. Mijn jade-ei inwijding heeft mij zoveel moois gebracht. Rust en ruimte om te zijn in alles wat dit leven mij te bieden heeft. Vertrouwen in de toekomst in met tienvoud vermenigvuldigd, daar ik steeds beter zie wie ik ben en waar ik heen wil. Ik juich de vrouw in mijzelf steeds meer toe. Ik geniet van de meest kleine dingen: kleuren, geuren en smaken die aan ’t veranderen zijn. De intensiteit van waarnemen is boven bijzonder. Een betere sister begeleider had ik me niet kunnen wensen Kersti. Jou zachtheid, warmte en zorgzaamheid gaven me vanaf het moment ik je leerde kennen een gevoel van motivatie en inspiratie, jou zachte hand en lieve stem maken komen binnen tot in mijn kern. Dank je wel voor wat ik in jou en met jou mocht herontdekken.”

– Hanane

Tantric Touch

“De manier waarop Kersti mij begeleidde was zo liefdevol, open, meevoelend, meeresonerend op de stroom die mijn lijf nodig had om te openen, te ervaren en los te laten. Ik heb heel wat sessies bij verschillende type therapeuten gedaan door de jaren heen; wat ik zo kenmerkend en fijn aan Kersti vindt is dat ze een heel liefdevolle krachtige vrouwelijke benadering heeft, naast je staat / mee doet waardoor je samen het werk doet. Er is geen afstand of ongelijkheid…voor mij werkt dat heel erg fijn en versterkend.
Kersti stimuleerde mij in de sessie om de diverse oergeluiden volledig te uiten door fijngevoelig afgestemd te zijn op waar ik was en leiding te nemen. Ze zette haar fysieke kracht in waardoor ik ook bij die fysieke oerkracht kwam, ze liet haar eigen tijgerin zien en horen waardoor ik die van mij ook volledig kon toelaten.
Kersti heeft heel veel kennis over vrouwenthema’s en sexualiteit van vrouwen. Ze weet hoe met een vrouwenlichaam om te gaan. Tijdens de behandeling ging mijn levensenergie heel goed stromen, kon mijn lijf volledig ontspannen en genieten en van daaruit in diepere lagen zakken.
Ik raad Kersti echt iedereen aan!”

– Roos

Kunst van Aanraking

“Fijne workshop, ongedwongen sfeer, veel lekkers, goede uitleg en begeleiding, Sjaak en Kersti zijn lieve mensen! Was de moeite waard!” 
– Marynka Scholtzova

“Het was een prachtige avond! Ik voelde respect, geborgenheid, humor, zachtheid, speelsheid en zoveel meer. Dank jullie wel!” 
– Edwin

“Lieve Kersti en Sjaak dank jullie wel voor het ontvangst in jullie huis en jullie zijn. Dat jullie de bedding gaven om te kunnen zijn. Wat een heerlijk gevoel was en is het. Mijn hart open en mijn levenslust voelend. Dank jullie wel warme open mensen.” 
– Mirjam

Vrouwentempel

Zachte kracht… 21 sluiers, zalvingen, strelingen, heel lieve woorden, heel fijne aanrakingen, diep afgedaald in een warme, lichte en veilige 21-delige womb. Zoveel beelden, herinneringen kwamen voorbij. Diep geraakt, vooral door het baarmoeder stuk, voelde me zo gezien en getroost door mijn twee hoedsters.
Maar ook het binnentreden van de cirkel, de zalving, het sounden, de lichamen die elkaar raakten, de draaiende rokken, het Godinnenvoedsel en drank, alles maar dan ook alles was [h]eerlijk. Begin steeds beter te begrijpen en vooral te voelen wat een vrouwentempel is.

Lilian

meer genieten

zomerweek Frankrijk

Geef jouw vrije levensstroom een boost in de Franse zon. Neem deel aan prachtige rituelen. en verbind je met jezelf en met elkaar.

€345 excl reis en verblijf

vrouwentempel

Ontladen en opladen met vrouwen samen. Stap in de tempel en voel je volledig vrouw!

€25

singles retraite

Geef een boost aan jouw vrije levensstroom.
Kleine groep met veel persoonlijke aandacht!

€277

voel je welkom!

Weekdagen

9u-22u

Weekenden

op aanvraag

Contact formulier

Contact

telefoon

Kersti: +31 (0)6 275 234 19
Sjaak: +31 (0)6 11 01 86 36

Mail

kersti@desideratum.nl
sjaak@desideratum.nl

Adres

Waterlandsingel 104
2548 ST Den Haag
Nederland