Bevrijd, Vier en VerRIJK de Liefde! 

Drieluik exclusief voor liefdesrelaties

Om jullie liefde te vieren

Bevrijdend en verdiepend

Veel persoonlijke aandacht

een drievoudige relatieboost voor koppels

Bij Desideratum geven we 3 verschillende koppelsretraites om jullie relatie een ware boost te geven. Van een bevrijding bij vastzitten tot een verdieping in heerlijkheid – bij Desideratum ben je aan het juiste adres!

Is het antwoord op één van onderstaande vragen ‘ja!’, lees dan snel verder. Wil je direct naar de geplande data? Scroll dan helemaal naar onderen voor de opties.

Is er zeker liefde, maar zitten jullie op de één of andere manier vast en wil je losbreken? Stroomt de liefde juist wèl en willen jullie deze op een bijzondere wijze vieren? Of hebben jullie al ervaring en zijn jullie op zoek naar verdieping?

De retraites zijn ook los van elkaar te volgen. Vraag ons gerust om raad als je twijfelt over welke retraite voor jullie het beste past.

We kijken met een warm hart en verliefde blik terug op ons weekend bij jullie. Het heeft ons zoveel gebracht. De waan van de dag kan ons heus nog overladen, maar onze verbinding is anders, fijner, dieper. We kijken elkaar veel meer écht aan. Zoeken elkaar op. Willen zo graag samen zijn. Dat voelt zó goed. We zijn vervuld van diepe dankbaarheid!

Gaby & Niels

bevrijd de Liefde!

Kern

Een weekendretraite voor koppels die los willen breken. Merken jullie dat je vastzit in belemmerende reacties en patronen? Voel je de liefde die jullie samenbracht, niet goed meer? Willen jullie uit deze ‘gevangenis’ en samen weer ten volle leven? Willen jullie weer vrijheid en plezier ervaren?

Vooralsnog is ons gebleken, dat stellen die voor een dergelijke ‘ontknoping’ van patronen in hun relatie begeleiding zoeken, zich comfortabeler voelen bij 2-op-2 begeleiding en dat dus onze KoppelCoaching daarbij beter aansluit. Informatie daarover is te vinden op onze pagina ‘Koppelcoaching‘.  Mochten jullie toch voelen dat deze retraite voor jullie de juiste vorm is, neem dan gerust contact met ons op.

Overzicht

Tijdens deze retraite bevrijd je je van relatieblokkades, waardoor de liefde weer kan gaan stromen. We zorgen in een veilige bedding voor de condities om bewust te worden, stappen te zetten en los te laten. Jullie verlangens zijn de richtingaanwijzer. Met tools als systemisch werk, ademwerk, bio-energetische oefeningen en healing helpen we jullie oude patronen te doorbreken en nieuwe fijne imprints te creëren. We zorgen voor volledige afstemming op jullie persoonlijke situatie. Het groepsproces zorgt mede voor de bedding en de verdieping. Integriteit en veiligheid worden gewaarborgd in een kleine groep en de huiselijke setting.

Wij zijn zo blij dat we bij jullie zijn geweest, met zo’n fijne groep mensen. Het heeft ons en onze relatie werkelijk goed gedaan. We voelden ons welkom en in veilige handen. Het weekend zat goed in elkaar van kop tot staart. Uniek kenmerk is dit concept van een besloten weekend met de andere koppels, waarbij alles ineen was (inclusief de overnachting). Er is tijd voor alles. Oud zeer is opgeruimd, een groot pijnpunt in onze relatie is beter zichtbaar geworden en de weg naar vrijer stromen is helderder geworden. We hebben het gevoel dat we weer dichter bij elkaar staan. Het was een geweldig liefdevol weekend. Zeer bedankt!

Roos & Joost

Vier de Liefde!

Kern

Vier en verrijk jullie liefde! Voor stellen die hun liefde, hoe lang of kort deze ook bestaat, willen komen vieren op een wel heel bijzondere wijze. Van de ervaringen en technieken die jullie in dit weekend aangereikt krijgen, heb je ook thuis nog jaren plezier. Dit weekend is een onvergetelijke belevenis, in een intieme veilige bedding.

Overzicht

Tijdens deze retraite duiken jullie een weekend lang in een diepe verbinding met elkaar. Jullie gaan elkaar ‘diep in de ogen kijkend’ op mentaal, emotioneel, fysiek, seksueel en spiritueel niveau ontmoeten. Tantrisch, sjamanistisch, bio-energetisch – we werken op verschillende wijzen om jullie zoveel mogelijk aspecten van jullie liefde te laten zien en ervaren!

Je doet de oefeningen individueel of met je eigen partner – deze retraite is voor jullie samen, voor jullie verbinding en groei. Uiteraard creëren we met z’n allen een gezamenlijk en veilig veld waardoor je geïnspireerd, gedragen, gezien en gehoord wordt.

“Wat een prachtige beleving was deze koppelsretraite voor ons. We hebben zoveel van jullie gekregen dit weekend, dit hadden we niet kunnen bedenken. We dachten van te voren we zien wel maar werden verrast door jullie brede kennis en puurheid en vooral de aandacht die jullie voor ons hadden en de mooie begleiding. Wat een inspirerende mensen zijn jullie. Dank jullie wel voor alles lieve Kersti en Sjaak, we hebben heel veel moois mee naar huis kunnen nemen!”

Cisca & Paul

verRIJK de Liefde!

Kern

Jullie zijn toe aan een verdiepende stap. En jullie liefde biedt een stevige basis om deze diepte te kunnen dragen. Zijn jullie nieuwsgierig naar méér? Zin om ook de subtielere energieën te leren herkennen en voelen? Verder te gaan in het ontdekken van ‘het mannelijke’ en ‘het vrouwelijke’, zowel in jezelf als tussen jullie beiden? Klaar voor uitdagingen? 

Overzicht

Deze retraite biedt aan meer gevorderde stellen de bedding om het meer subtiele werk van de liefde uit te diepen. Energetisch verbinden. Tantrisch ademen. Aanraking. Krachtige oefeningen om jezelf en elkaar een flinke stap dieper te brengen. Terwijl dit weekend de focus op jullie verbinding ligt, kunnen er tijdens deze retraite – afhankelijk van de deelnemers – ook enkele oefeningen plaatsvinden met andere stellen. Vanzelfsprekend met volledig respect voor jullie grenzen, altijd in het moment voelend wat klopt, en nèt buiten je comfortzone – daar waar je groeipotentieel ligt. Dit zodat je meerdere spiegels ontvangt en jezelf zo nog dieper leert kennen. En de liefde in jou èn met je lief nog rijker kunt voelen stromen.

“Alsof je een kijkje in elkaars ziel hebt gekregen.

Wij hebben de koppelsretraite bij Sjaak en Kersti gedaan. Wat een groot kado voor jezelf en je relatie. Een weekend vol delen van liefde en energie. Veilig, sensueel en bijzonder. Sjaak en Kersti voelen precies aan wat er nodig is en spelen daar op een respectvolle en liefdevolle manier op in. Heel professioneel, humoristisch en leerzaam. Dit zou je jezelf en je partner ieder jaar minstens 1 keer gunnen!”

Elisa & Pol

Geldend voor alle retraites

Verloop

Eerst voeren we een intakegesprek om kennis te maken en jullie vragen te beantwoorden: is deze koppelsretraite helemaal wat jullie zoeken? Duur: ca. 30 minuten, bij voorkeur via Skype of Zoom zodat we elkaar zien.

Ruim voor het weekend krijgen jullie van ons een vragenlijst, wat zijn jullie wensen en verlangens? We zullen het programma daar waar mogelijk op aanpassen.

In het weekend zelf is er een gevuld programma met ochtend, middag en avond segmenten. We bewaken daarbij een goede balans tussen inspanning en ontspanning. Je danst, speelt, voelt, vertraagt, komt thuis in jezelf en bij elkaar. In de pauzes zorgen we goed voor de inwendige mens. En hoe heerlijk is het dat je ’s avonds de trap op kunt lopen en meteen in je bed kunt vallen!

Er is plaats voor maximaal vier deelnemende stellen per retraite. Zo hebben we optimaal aandacht voor iedereen. Bij minimaal twee deelnemende stellen gaat de retraite door.

 

“Zo trots! Zo dankbaar! We genieten nog heerlijk na van elkaar en zo fijn om bij jullie te hebben mogen zijn! Jullie zijn zo geweldig! !!! Dat is met geen woorden vast te leggen! Dat moet je gewoon ervaren, hoe dat dan voelt! Zo fantastisch! Zo Liefdevol! Zo Puur! Jullie hebben veel te geven. Waar zeker veel koppels van dromen! Yesssss!!!! Wat een weekend!”

Jolanda

kortom: 

 • Voorafgaande intake via Zoom (30 min)
 • Volledig verzorgde retraite van 2,5 dag
 • Start: vrijdag 16.00u, einde: zondag 17.00u (tenzij anders aangegeven)
 • Inbegrepen: alle (vegetarische) maaltijden
 • Plus verblijf, beddengoed, materiaal
 • Helemaal eruit met je lief
 • Alle tijd voor jullie relatie
 • Veel persoonlijke aandacht (max. 4 koppels)

“Kernwoorden voor Sjaak en Kersti: open, oprecht, puur, krachtig. Ze zijn respectvol en liefdevol in hun begeleiden en stralen zelf vertrouwen en levensenergie uit. Een heel fijn koppel om mee te werken en bij te zijn!”

Maaike

de retraites Bevatten een afgestemde mix van:

 • Adem- en lichaamswerk
 • Meditatie
 • Creativiteit
 • Dans
 • Communicatietechnieken
 • Healing
 • Energiewerk
 • Tantra en massage

Impressie

opties

voel je welkom!

Weekdagen

9u-22u

Weekenden

op aanvraag

Contact formulier

Contact

telefoon

Kersti: +31 (0)6 275 234 19
Sjaak: +31 (0)6 11 01 86 36

Mail

kersti@desideratum.nl
sjaak@desideratum.nl

Adres

Waterlandsingel 104
2548 ST Den Haag
Nederland