Jade-ei inwijding

Voor vrouwen

Een ware inwijding

Levenslust, zachte kracht en verdieping

Individueel ~ alle aandacht voor jou

 

Vrouw zijn: Jade-ei inwijding

kern

Van opgedroogd naar juicy. Van onzeker naar stabiel. Van ernstig naar vreugdevol. Van trauma naar heelheid. Zoveel heeft werken met het jade-ei te bieden – ervaar het zelf!

Het ei heeft mij geholpen los te komen van vage gevoelens van schaamte die mijn vader op mij geprojecteerd heeft. En, iets heel anders: mijn man zegt dat hij ook voelt dat sommige plekjes zachter worden in mijn yoni. Mijn orgasmes zijn intenser, rijker en uitgebreider.V et blij dat ik dit heb mogen leren!

Karolien

Overzicht

De vrouwelijke juwelen, de yoni (vagina), zijn de zetel van kracht en plezier, van stroming en intense vreugde. Met hulp van het jade-ei kan de yoni (verder) ontwaken met aandacht en oefening. En dit heeft effect niet alleen op je seksualiteit, maar op je héle leven! Het jade-ei werk is een zeer oud tempelgebruik, dat veel te bieden heeft. Steeds meer vrouwen willen wel iets doen met het jade-ei, maar weten niet zo goed hoe ze kunnen beginnen. Daarom bied ik individuele inwijdingssessies, waarin je jouw jade-ei èn jouw yoni op een dieper niveau leert kennen en laat ontwaken. Zodat jouw levenslust weer kan stromen, je seksualiteit weer leeft, je je zachter, krachtiger en zekerder voelt.

Ik ben heel blij met het ei 🙂 Ik heb ‘m zo vaak als goed voelt in, bijna dagelijks. De ene keer doe ik wel echt oefeningen, maar vaak gewoon wat in me opkomt, beetje bewegen. Ik beweeg ook meer het gebied als ik het ei niet in heb. En ben me steeds bewust van dat ik een lijf heb in dat gebied. Heel fijn levendig gevoel, goed voor het meer uitgaan van mijn echte weten i.p.v. in mn hoofd te geraken. Zelfs op werk deze week kon ik daar vrij makkelijk bij, of als ik naar het toilet ga doe ik even ademhalen met yoni intrekken en openen. Voel me al sterker, normaal schommelt m’n energie meer. M’n libido is trouwens ook omhoog geschoten, daar had ik niet over nagedacht maar is een duidelijk effect… ik ben me ook bewuster als ik spanning vast hou daaronder. Kortom: ik ben fan! Dank je wel voor de bijzondere geschenk!

Iris

Verloop

We hebben eerst contact met elkaar om te bepalen of werken met het jade-ei (nu) bij je past. Is er een ‘ja’, dan maken we een afspraak voor de inwijding.

Deze duurt ca. 2,5 uur. Ik vraag je daarin, vanwege comfort èn om een andere bijzondere reden, een lange rok (of jurk) te dragen tijdens deze inwijding. De uitleg daarvoor ontvang je tijdens de sessie.

Je gaat tijdens de inwijding het jade-ei voelen, verkennen, je leert over de eigenschappen van jade, en het verschil met yoni-eieren van ander materiaal. Ook de geschiedenis komt aan bod. Je gaat contact maken met het jade-ei en de yoni via visualisatie, bekkenbodem-oefeningen en adem, in alle zachtheid. Je krijgt achtergrondinformatie over de yoni, de bekkenbodemspieren en de emotionele kracht van de yoni.

Dan mag je, als je dat prettig vindt (het hoeft dus niet), het jade-ei inbrengen en ervaren, in alle rust en discretie, onder een dekentje, in je eigen tempo. Ik geef daar zachte begeleiding en praktische tips bij.

Natuurlijk krijg je ook uitleg over de zorg voor je jade-ei: bewaren, ontladen, opladen, vragen stellen aan het ei, vragen stellen aan je yoni. 

De inwijding biedt dus heel veel informatie en een diepgaande ervaring, in een zachte, veilige bedding.

Lieve Kersti, bij deze wil ik je bedanken voor de mooie inwijding! Er is zeker iets verschoven en ontwaakt en in plaats van spanning en angst voel ik nu kracht en enthousiasme om mijn ontdekkingsreis te vervolgen. De tempel voelde als een veilige baarmoeder 😉 en dank voor jouw fijne, warme en geduldige begeleiding.

Heike

Deze privé inwijdingssessie is geschikt voor als je (meer) wilt leren over het jade-ei – maar niet uit een boek noch in een groep. Of omdat je al wat ervaring hebt en verlangt naar verdieping, expansie of verbreding. Je gunt je jezelf alle aandacht die zo’n privé inwijding biedt, of je hebt misschien specifieke vragen. Deze inwijding kan in je eentje, samen met je partner of met een vriendin. Je betaalt voor het maatwerk dat je krijgt. Als extra optie kun je ter plekke een passend jade-ei uitzoeken.

E-CURSUS

Tijdens de inwijding ontvang je veel waardevolle informatie. Het is natuurljik niet de bedoeling dat je jade-ei daarna in de la verdwijnt. In een serie van 5 e-mail lessen krijg je daarom alle informatie nog een keer in je mailbox. Deze e-mail lessen geven ook wat extra achtergrond en vervolg-oefeningen.

Ik voel me met het ei en de aandacht voor mijn yoni aantrekkelijker voor mijn lief. En ook aantrekkelijker voor de wereld, en daardoor heb ik veel leukere contacten. Ik sta ook veel leuker op foto’s, alsof ik er meer ’bij’ ben.

Ditte

kortom:

  

 • Voorafgaand contact (mail, telefoon) om te bezien of dit bij je past
 • Respectvolle inwijding in veilige warme bedding
 • De sessie zelf: ca. 2,5 uur totaal, op jou afgestemd
 • Als optie: kies ter plekke een voor jou passend jade-ei
 • Nazorg: e-cursus gedurende 5 weken na de inwijding
 • Mogelijkheid tot individueel contact bij vragen

Mijn bekkenbodem spieren waren na de bevalling nogal slap. Ik draag mijn jade-ei ’s nachts, anders verlies ik het, maar nu ben ik twee maanden verder en ik merk echt verschil. Mijn jade-ei helpt me om tijd te nemen om mezelf te koesteren, dat deed ik te weinig. Ik voel dat ik er zachter van word.

Mellissa

Bevat:

 • individuele aandacht
 • energiewerk
 • visualisatie
 • informatie
 • eenvoudig adem- en lichaamswerk
 • godinnelijk lekkers
 • OPTIE: kies en koop ter plekke jouw jade-ei

Impressie

opties

voel je welkom!

Weekdagen

9u-22u

Weekenden

op aanvraag

Contact formulier

Contact

telefoon

Kersti: +31 (0)6 275 234 19
Sjaak: +31 (0)6 11 01 86 36

Mail

kersti@desideratum.nl
sjaak@desideratum.nl

Adres

Waterlandsingel 104
2548 ST Den Haag
Nederland