Singles Retraite

Geef een boost aan jouw vrije levensstroom

Kleine groep met veel persoonlijke aandacht

Voor singles

In 3 dagen van vastzittend naar vrij stromend!

 

Voor singles: Geef jouw levensstroom een ware boost

kern

Voel je stromend in je lijf en in je energie. Gun jezelf volledige vrijheid en blijheid! Na deze retraite ken je jouw kracht en je zachtheid. Wil je voor altijd loskomen van oude blokkades en patronen in je lijf, je emoties en je gedachten? Dan is de singles retraite voor jou!

De singles retraite heeft me geholpen me te verbinden met mijn zelfliefde en levenskracht. Het was een prachtige ervaring. Het weekend was intens, maar ook ontspannend en speels. Kersti en Sjaak creëerden  een prettige en veilige sfeer die me hielp om los te laten en om me diep met mezelf en de andere deelnemers te verbinden. Ik denk met veel dankbaarheid terug aan die mooie dagen.

Jan-Peter

Overzicht

Een heerlijke driedaagse singles retraite, inclusief overnachtingen. Drie dagen waarin je jouw geblokkeerde en vastzittende emoties, gedachten en lichaam inruilt voor energie, levensplezier en vrijheid. En dat in een kleine groep met veel persoonlijke aandacht. Kortom: drie dagen om een ware boost te geven aan jouw levensstroom.

Wat gaan we doen?

Een veilige bedding, verbinding met het grotere geheel, een prettige afgestemde omgeving – die basisvoorwaarden scheppen we bij Desideratum, als altijd. Daartoe starten we met het verbinden met de belangrijkste persoon in je leven: jijzelf. Eerst naar binnen dus, en van daaruit naar buiten (in verbinding met de anderen).

Je leert over bewustzijn en meditatie, over vertraging en energie. Over hoe je blokkades kunt herkennen en opruimen, hoe je jouw levensstroom kunt vergroten en verruimen. We zoeken de verdieping op, leren je tantrische ademtechnieken. Bewuste aanraking, vragen om wat je wil, aangeven wat je niet wil (consent): het hoort er allemaal bij.

Het zou zomaar kunnen dat we één van de avonden onze jacuzzi openstellen voor wie wil.

We creëren prettige, afgestemde dagen met voldoende afwisseling tussen bewegen en stilzitten, tussen rustig zijn en gek doen, tussen actief zijn, loslaten en integreren.

Wow wat was het mooi. Ik heb een heel oud stuk op mogen ruimen wat mij in het dagelijkse leven behoorlijk belemmerde. Ik voel me nu vrij en blij en straal als een ster. Heb mooie oefeningen gehad en tools meegekregen die ik in mijn dagelijkse leven kan toepassen zodat ik in mijn eigen kracht kan blijven staan. Mijn levensenergie stroomt, en hoe!!!!!

Paula

Veiligheid en grenzen…

Veiligheid en respect staan te allen tijde voorop. Jouw grenzen en veiligheid zijn heel belangrijk. We zullen daar bij het begin van de retraite bij stilstaan. We nodigen je uit om de verantwoordelijkheid voor jezelf te dragen en te communiceren wat je wel of niet wilt. Èn we vragen een ieder om daar met alle respect mee om te gaan. Tegelijk houden wij dit in de gaten.

…en verlangen!

Bij Desideratum nodigen we je uit om, in een veilige heilige setting, je verlangen alle ruimte te geven door het te verbinden met je hart. We creëren daarvoor een veilige warme bedding in onze tempel.

Voor de duidelijkheid: in deze retraite gaat het niet om het hebben van seks. Afhankelijk van de groep is het in sommige oefeningen een vrije keuze om naakt te zijn. Maar je gaat ook leren en ervaren hoe heerlijk ‘t kan stromen in je lijf zónder dat je daarvoor naakt hoeft te zijn.

Ook al liep ik tegen een paar persoonlijke issues aan, de manier waarop daar door Sjaak en Kersti mee werd omgegaan, was hartverwarmend en zeer liefdevol. Ik voelde me heel erg gekoesterd en ondervond dat ik en mijn gevoelens er mochten zijn. Heel fijn! Ik ben het jaar 2019 geweldig begonnen en heb me alweer opgegeven voor de volgende retraite.

Karin

praktische informatie

 

 • Driedaagse retraite: van 14.00u op dag 1  tot 17.00u op dag 3
 • Eerste avond: potluck maaltijd
 • Alle overige maaltijden inbegrepen
 • Inclusief overnachting ‘herberg-stijl’ (gedeelde kamers/bedden, matrassen op de grond)
 • Maximaal 11 deelnemers, we streven naar mooie balans tussen vrouwen en mannen
 • Locatie: Waterlandsingel 104 te Den Haag

Bevat:

 • Tantrische meditaties
 • Chakra breathing
 • Heling en bevrijding
 • Dans en verbinding
 • Aanraking en massage
 • Man – Vrouw polariteit
 • Rituelen

Impressie

Opties

voel je welkom!

Weekdagen

9u-22u

Weekenden

op aanvraag

Contact formulier

Contact

telefoon

+31 (0)6 275 234 19
+31 (0)6 11 01 86 36

Mail

kersti@desideratum.nl
sjaak@desideratum.nl

Adres

Waterlandsingel 104
2548 ST Den Haag
Nederland