In de tempel van Afrodite- het Jade Ei

De vrouwelijke juwelen, de yoni (vagina), zijn de zetel van kracht en plezier, van intense vreugde. Door middel van een Jade-ei kan de yoni worden verzorgd met aandacht en oefening. Dit is een zeer oud tempelgebruik, dat veel te bieden heeft.

Ervaringen met het jade-ei: 

"Vet blij dat ik dit heb mogen leren. Het ei heeft mij geholpen los te komen van vage gevoelens van schaamte die mijn vader op mij geprojecteerd heeft." Karolien

"Ik ben creatiever, ik heb meer ideeën en betere ideeën en ik durf meer op mijn inzichten te vertrouwen. En in tegenstelling tot vroeger heb ik nu de energie en durf om mijn ideeën ook echt uit te voeren." Ditte

"Wauw. Een jade ei workshop gegeven door Kersti Vervloet is als heel zacht thuiskomen in je eigen tempel.... Speels en licht. Ik ga een heerlijk weekend tegemoet ;-)) opgewekt en zacht." Noor

"Mijn man zegt dat hij ook voelt dat sommige plekjes zachter worden in mijn yoni. Mijn orgasmes zijn intenser en rijker en uitgebreider." Karolien

"Ik kan al die bekkenbodem spieren niet onderscheiden, mijn doel was gewoon om iets te gaan voelen en dat lukt nu af en toe. Ik ben het ei nog nooit verloren. Ik ben benieuwd waar het zich verder heen ontwikkelt." June

"Mijn jade-ei helpt me om tijd te nemen om mezelf te koesteren, dat deed ik te weinig. Ik voel dat ik er zachter van word." Mellissa

"Als ik dat ei in heb, en ik voel het, voel ik zo’n frisse of zachte stroom door mijn lichaam, dat voelt heel prettig en stevig." Kirsten

"Ik voel me met het ei en de aandacht voor mijn yoni aantrekkelijker voor mijn lief. En ook aantrekkelijker voor de wereld, en daardoor heb ik veel leukere contacten. Ik sta veel leuker op foto’s alsof ik er meer ’bij' ben." Ditte

"Mijn bekkenbodem spieren waren na de bevalling nogal slap, ik draag mijn jade-ei 's nachts, anders verlies ik het, maar nu ben ik twee maanden verder en ik merk echt verschil." Mellissa

Veel vrouwen willen wel iets doen met het Jade-ei, maar weten niet zo goed hoe ze kunnen beginnen. Daarom bied ik individuele inwijdingssessies, waarin je jouw jade-ei èn jouw yoni op een dieper niveau leert kennen. Je kunt als optie een jade-ei bij me uitzoeken en kopen.

Inhoud inwijding

Je gaat het Jade-ei voelen, verkennen, je leert wat over de eigenschappen van Jade, en het verschil met yoni-eieren van ander materiaal. Ook de geschiedenis komt aan bod.

12782551_1002204236519388_1916969054_n

Je gaat contact maken met het Jade-ei en de yoni via visualisatie, bekkenbodem-oefeningen en adem, in alle zachtheid. Je krijgt achtergrondinformatie over de yoni, de bekkenbodenspieren en de emotionele kracht van de yoni.

Dan mag je, als je dat prettig vindt, het jade-ei inbrengen en ervaren, in alle rust en discretie, in je eigen tempo. Ik geef daar zachte begeleiding en praktische tips bij.

Natuurlijk krijg je ook uitleg over de zorg voor je Jade-ei: bewaren, ontladen, opladen, vragen stellen aan het ei, vragen stellen aan je yoni. 

De inwijding biedt dus heel veel informatie en een diepgaande ervaring, in een zachte, veilige bedding. 

E-cursus

Tijdens de inwijding ontvang je veel waardevolle informatie. Het is natuurljik niet de bedoeling dat je Jade-ei na de workshop in de la verdwijnt; in een serie van 5 e-mail lessen krijg je daarom alle informatie nog een keer in je mailbox. Deze e-mail lessen geven ook wat extra achtergrond en vervolg-oefeningen.

 

11935104_446926028845555_8968923343170487638_o

Praktische informatie

Deze privé inwijdingssessie is geschikt voor als je (meer) wil leren over het jade-ei maar niet uit een boek noch in een groep, omdat je al wat ervaring hebt, omdat je jezelf alle aandacht gunt die zo'n privé inwijding biedt, of omdat je specifieke vragen hebt. Deze inwijding kan in je eentje, samen met je partner of met een vriendin. Je betaalt voor het maatwerk dat je krijgt. Als extra optie kun je een passend Jade-ei uitzoeken.

Het tarief is 190 euro als je alleen of met je partner komt. Breng je een vriendin mee, dan mag zij meedoen voor 85 euro. Jullie kunnen dan beiden een Jade-ei uitzoeken en kopen, als jullie willen.

De kosten van het jade-ei zijn 30 euro per stuk. Ik heb ook enkele speciale nefriet jade-eieren, deze kosten 75 euro per stuk.

Na de inwijdingssessie ontvang je de 5-weekse e-mail cursus over het Jade-ei (deze cursus is dus inbegrepen bij de prijs)

Kleding: ik vraag je, vanwege comfort èn om een andere bijzondere reden, een lange rok (of jurk) te dragen tijdens deze inwijding. De uitleg daarvoor ontvang je tijdens de sessie.

De sessie duurt ca. 2 uur.

"Lieve Kersti, bij deze wil ik je bedanken voor de mooie inwijding! Er is zeker iets verschoven en ontwaakt en in plaats van spanning en angst voel ik nu kracht en enthousiasme om mijn ontdekkingsreis te vervolgen. De tempel voelde als een veilige baarmoeder ;-) en dank voor jouw fijne, warme en geduldige begeleiding." (Heike)

De jade-ei inwijdingssessies worden gegeven in mijn praktijk in Den Haag Zuid.

Heb je vragen of wil je direct je inwijdingssessie boeken? Mail me dan op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  

12784808_1002778406461971_272792648_n