Wij zijn een koppel dat zelf dagelijks leert, elkaar tot tranen toe liefheeft, zich radicaal eerlijk opent naar elkaar en ook na jaren samenzijn diepere diepten blijft ontdekken. Wij geven samen – vanuit onze praktijk “Desideratum” in Den Haag – coaching en retraites voor koppels en singles, diverse workshops (o.a. intimiteit, tantra massage en knuffelen), 4-handenmassages en individuele begeleiding. 

 

Sjaak

“Ik ben man, vader, partner, Touch of Matrix therapeut, NLP master practitioner en Reiki Master. Mijn eindeloze nieuwsgierigheid heeft me daarnaast onder andere langs Transcendente meditatie, Mannenwerk, Mindfulness, Tantra, ademwerk en 12,5 jaar lang Biodanza waaronder een deel van de opleiding geleid. De afgelopen jaren is het sjamanistische Sweet Medicine Sundance Path hier nog bij gekomen. 

Verder heb ik mij door velen laten inspireren; Neale Donald Walsch (Gesprekken met God) gaf me een tijd lang zeer veel 'zie je wel's. David Deida (oa kracht van echte mannen) was belangrijk om in mijn mannenkracht te zakken en de man/vrouw dynamiek beter te begrijpen. Eckhart Tolle (kracht van het Nu) deed me beseffen dat er ultiem alleen maar een hier & nu is en heel veel van onze zorgen een mindfuck zijn. Verder bekende namen als Deepak Chopra, Osho, Caroline Myss (chakra's en healing) maar ook vele minder bekende. En de reis is nog lang niet afgelopen.

Desideratum staat voor 'Dat waar naar verlangd wordt'. Desideratum is in mij ontkiemd door mijn passie voor het leven en mijn zoektocht om aan dat avontuur expressie te geven. Als jonge man zat ik emotioneel en lichamelijk geheel op slot. Toen ik daar bewustzijn op kreeg en de diepe pijn van niet vol te kunnen leven voelde ben ik op pad gegaan in de wereld van persoonlijke ontwikkeling. Parallel daaraan kwam ik mijzelf hard tegen in mijn relaties met vrouwen wat voor mij ook een intense leerschool van relatievaardigheden is geworden. Alle opgedane ervaringen zorgen ervoor dat ik door jouw pijn of verwarring heen jouw licht en liefde kan zien. De ontdekte talenten en geleerde methodes en technieken vormen mijn persoonlijke en doorleefde bijdrage aan Desideratum!

Ik geef Touch of Matrix, lichaamssessies, healing, tantrasessies, intimiteitscoaching en diverse workshops."

 

Kersti Afrodite, priesteres, tantrica, liefdebrengster en lichaamswerker

“Ik heb kennis over rituelen, magie, weet van oude pijn, van duisternis en licht, en van de diepe kracht in ieder mens.

Ik was ooit bang voor mensen en hun oordeel over mij. Wilde alles heel goed doen, zodat ik aardig gevonden zou worden en waardering zou ontvangen. Ik ben intens dankbaar dat ik geleerd heb, van mezelf te houden. Het klinkt cliché en simpel misschien, maar het is zó diepgaand en zó waar: alles begint bij zelfliefde.

Vanuit mijn eigen doorleefde ervaring kan ik onvoorwaardelijk en op diep niveau in liefde aanwezig zijn tijdens jouw proces.

Ik geef lichaamssessies, healing, (intimiteits)coaching, vrouwentempels, groepswerk en workshops. Ik ben getraind in systemisch coachen, sjamanisme, lichaamswerk, tantra, life coaching, The Work en lichtwerk door (onder andere) Annelies Voulon, Marya Norell, Asa Kulberg, Byron Katie, Eyal Intimate Power, Annelies Voulon, Debora Zachariasse en Adriaan Hoogendijk.”