** ANNULERING ZOMERWEEK **

Lieve vrouwen, met pijn in mijn hart maar ook in overgave laat ik jullie weten dat ik deze vrouwentempel zomerweek NIET laat doorgaan.

Er zijn veel te weinig (eventuele) deelneemsters - en àls ik het doe met jullie, wil ik het ook ècht doen. Ik heb een tijdlang gewikt en gewogen, gevoeld en geraadpleegd - en dit is de uitkomst.

Ik wens jullie een zalige zomer en volgend jaar komt er een nieuwe kans!
Godinnelijke groet, Kersti

====

Een hele week samenzijn met alleen vrouwen in de Tempel. De godin in onszelf ervaren. Ons verbinden met elkaar en het Grote Vrouwelijke. Onze levensenergie laten stromen.

Sisterhood. Rituelen. 
Voelen, vieren, verlichten. 
Huilen, lachen, dansen. 
Aanraken, mediteren, delen en helen. 

Alles in puurheid, gelijkwaardigheid, kwetsbaarheid en veiligheid. Je bent volledig welkom lieve vrouw, met alles wat er is. 

Kom, lieve vrouw. Als je wordt geroepen, weet je dat. Luister naar het gefluister van je hart. Geef gehoor aan die puls in je baarmoeder.

** DE GODIN IN JOU **

Elke vrouw is een unieke uitingsvorm van de Godin. In ons allen gloeit het licht, in ons allen huist de omhullende donkerte die het vrouwelijke eigen is. 

Je een hele week onderdompelen in samenzijn met vrouwen wakkert dit besef, dit gevoel, deze ervaring van de Godin in jou aan; van glorend lichtje tot blazend vuur. We stappen samen in de gewijde ruimte, de tempel, die onze bedding vormt, ons verbindt met elkaar, onze voormoeders, het grote geheel.

“Zoveel beelden, herinneringen kwamen voorbij. Diep geraakt, voelde me zo gezien en getroost.“ (Lilian)

“Gisteren mijn eerste vrouwentempel ervaren; wauw wat heerlijk een gevoel van thuiskomen en ’t brengt nu al zo een verzachting bij me teweeg.” (Yvette)** WAT WE GAAN DOEN **

We zullen dansen, aanraken, stil zijn.
We zullen delen, luisteren en helen.
We zullen zingen, springen en herinneren.

Levensenergie zal stromen – en dat blijft, ook ná deze week.

Van top tot teen vrouw zijn - en blijven.

“Volledig veilig en tevreden in mijn lichaam voel ik me. Magisch was het. Wat ben ik dankbaar voor de ontmoetingen en de koestering.” (Judith)

Een greep uit de methodieken die worden aangeboden: lichaamswerk, ademwerk, meditatie, visualisatie, tantra, sjamanisme, rituelen, healing, mystiek, systemisch werk, creativiteit, sharings.

Er zal een mooie balans worden gecreëerd tussen samenzijn, sessies en innerlijk werk enerzijds, en vrije tijd / integratietijd anderzijds.

“Ik gun het elke vrouw om zich zo te voelen!” (Hélène)

** DOOR WIE? **

Deze week wordt gegeven door Kersti Afrodite Vervloet van Desideratum. Zij is priesteres, liefdebrengster, lichaamswerker, coach en facilitator. 

“Ik heb kennis over rituelen, magie, weet van oude pijn, van duisternis en licht, en van de diepe kracht in ieder mens. Ik was ooit bang voor mensen en hun oordeel over mij. Wilde alles heel goed doen, zodat ik aardig gevonden zou worden en waardering zou ontvangen. Ik ben intens dankbaar dat ik geleerd heb, van mezelf te houden. Het klinkt cliché en simpel misschien, maar het is zó diepgaand en zó waar: alles begint bij zelfliefde. Vanuit mijn eigen doorleefde ervaring kan ik onvoorwaardelijk en op diep niveau in liefde aanwezig zijn tijdens jouw proces.”

Kersti is getraind in tempelwerk, systemisch coachen, sjamanisme, lichaamswerk, tantra, life en loopbaan coaching, magie, healing, The Work en lichtwerk.

** PRAKTISCHE INFORMATIE **

Aankomst: zondag 12 augustus vanaf 17.00u
Vertrek: zaterdag 18 augustus na het ontbijt

Kosten verblijf (te betalen aan La Ripe Blanche): € 270,- bij verblijf in het huis (2- of 4-persoonskamer) danwel in tent/caravan van de locatie, € 180,- bij verblijf in jouw eigen kampeermiddel

Aanmelden bij de locatie: http://laripeblanche.nl/contact/inschrijven-themaweek/

Inclusief: alle vegetarische maaltijden en (behalve bij eigen kampeermiddel) beddengoed

Kosten workshop (te betalen aan Desideratum): € 300,-

Aanmelden bij Desideratum: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Maximum aantal deelnemers: 12

Meer informatie of vragen: mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel met 06-27523419