Iedere maand openen we de tempel in Huize Overvloedt voor een heel speciale avond: de Volle Maan Tempel. Vrouwen en mannen, apart en verenigd. Omdat het zo bijzonder is, de vollemaansenergie met gelijkgestemden samen te ontvangen, te beleven en te delen. Wat we precies doen, hangt af van het thema van die specifieke volle maan – wist je, dat dit elke maand anders is? Loslaten, reinigen, zaaien, dankbaarheid, geven, vieren…

Altijd in rituele vorm, werkend met de mannelijke en vrouwelijke energie en altijd vanuit hoe je bent in het moment. Je kwetsbaarheid is welkom. Je grote kracht is welkom. Vanuit deze echtheid voeden we elkaar.

Tijdens deze avonden is de diepe eenheid van de twee polariteiten (mannelijk en vrouwelijk) zó voelbaar, dat we ‘t bijna aan kunnen raken.

 

“Magisch. Voelbare non dualiteit in de samenkomst van het mannelijke en het vrouwelijke. Los van elke verschijningsvorm. Gevoed en verlicht.” (Yvette Baan)

“Wat een mooie ervaring weer gisteravond. Eerst die mooie mannenenergie, daarna zo goed voelbaar de vrouwenenergie. De samensmelting was voor mij heel krachtig en heeft blokkades weggehaald t.a.v. van mijn mannelijke en sexuele energie. De hele nacht heb ik er van kunnen genieten en zit nu nog vol energie. Dank mannen en dank vrouwen voor het delen van jullie energie en kracht.” (André)

Praktische informatie

Data: iedere maand op of rond volle maan, zie onze agenda

Inloop: 19.15u

Start: 19.30u

Einde: 22.30u

Locatie: Huize Overvloedt, Waterlandsingel 104, 2548 ST Den Haag

Kosten: € 20,- per persoon, tevoren over te maken op rekeningnummer NL67 INGB 000 640 5761 t.n.v. Desideratum te Den Haag

Aanmelden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.