In een Transformational Touch Matrix sessie zal ik vooral gebruik maken van de kracht van Touch of Matrix. Daarnaast zal ik Systemisch werk en NLP gebruiken om jou nog verder te helpen met jouw verlangen.

 

Wat is Touch of Matrix?

Wat het opruimen, updaten en upgraden doet voor een computer, dat doet Touch of Matrix voor de mens. In de 25 jaar van het zelf ervaren en geven van healings heb ik nog niet eerder zo'n krachtige methode meegemaakt. En dat zegt dus wel wat! Ik vind Touch of Matrix dan ook magisch! 

Touch of Matrix is een eenvoudige en moderne bewustzijnsmethode om je gezondheid te optimaliseren, zowel voor herstel van lichamelijke, emotionele en mentale klachten zoals allergieën, (chronische) pijn- of gewrichtsklachten, concentratieklachten, depressie, burnout. Of thema's als omgaan met verlies, persoonlijke ontwikkeling en nog veel meer. Het is een unieke methode die gebaseerd is op de recente ontdekkingen uit de kwantumfysica die ervan uit gaat dat alles opgebouwd is uit licht en informatie en met elkaar in verbinding staat en elkaar beïnvloedt. Zo zijn symptomen vaak een blokkade op lichamelijk, mentaal, emotioneel of spiritueel niveau die (onbewust) onze gevoelens, gedachten en gedrag beïnvloeden. In tegenstelling tot andere methodes behandelt Touch of Matrix op alle niveaus tegelijkertijd. En dat zonder dat je de oorzaak hoeft te weten! Vastzittende informatie komt vrij, ongewenste blokkades en oude patronen lossen op. Door middel van zachte aanraking en gefocuste intentie kan de (meer) gewenste balans vaak op een snelle en zachte manier als vanzelf ontstaan. 

Wat dit voor jou kan betekenen is erg persoonlijk. Iedereen is uniek en de achtergronden en oorzaken van klachten zijn dat ook. Zodra je echter een verlangen hebt hoe je het met betrekking tot jouw thema wèl wil, kan Touch of Matrix voor je werken. En wie heeft er nu niet een verlangen om bijvoorbeeld vrij en vol vertrouwen te zijn en in optimale gezondheid te leven?

Nieuwsgierig? Lees dan vooral verder! Wil je gelijk de ervaringen van anderen lezen? Onderaan deze pagina vind je de link naar de referenties!

 

Hoe ziet een Transformational Touch Matrix sessie eruit?

De meeste sessies kennen een vaste opbouw. Tijdens de eerste sessie is er extra aandacht voor de vooraf ingevulde vragenlijst, het scherp krijgen van je thema en het positief verwoorden van je verlangen. En daarbij zetten we hoog in! Ik nodig je uit om voor je grootste verlangen te gaan. Vervolgens gaan we echt aan de slag. We starten staand voor afstemming en uitlijning. Als het bewustzijn en het vertrouwen er zijn dan gaan we aan het werk met het thema. Dit is het grootste deel van de sessie en vindt meestal liggend plaats. Ik geef hierbij instructies maar jouw lijf en wezen doen het werk. Laat het maar gebeuren! Belangrijkste hierbij is overgave en vertrouwen, verder hoef je zelf niets te doen. Ik zal daarbij praten, ik zal je soms licht aanraken, alles gericht op bewustwording, acceptatie, liefdevol omarmen en in dankbaarheid loslaten. Maar zonder dat je het verstandelijk hoeft te snappen! Dat vind ik persoonlijk het magische ervan. Je hoeft er verstandelijk niets mee. Veel mensen komen dan ook met een verbaasde blik uit een sessie, zoekend naar woorden om te beschrijven wat er nu precies gebeurd of veranderd is.

 

Afspreken voor een Transformational Touch Matrix sessie

Je bent van harte welkom in onze praktijk in Den Haag. Ik werk vooral doordeweeks en overdag, in afstemming zijn ook andere momenten mogelijk. Het is fijn als je mij mailt op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en daarbij gelijk enige voorkeursmomenten aangeeft. Heb je nog vragen dan kun je die uiteraard ook stellen.

Om een thema helemaal door te werken zijn drie tot vijf sessies meestal genoeg. Ons 'systeem' kan niet alles in één keer verwerken en vaak komen er ook verborgen stukken naar boven tussen de sessies door. Daar kan dan op verder gewerkt worden. De tijd tussen sessies is idealiter 7 tot 10 dagen.

De sessies duren gemiddeld 5 kwartier tot anderhalf uur waarbij de eerste keer vaak het langst is. Sessies kosten 90 euro incl. BTW.

 

Wat zeggen mensen na een Transformational Touch Matrix sessie?

Mijn woorden schieten vaak tekort om uit te leggen wat een sessie kan doen. Daarom ben ik erg dankbaar dat ik een aantal ervaringen van klanten mag delen. De diversiteit hiervan vertelt ook gelijk hoe persoonlijk elke sessie is. 
Ben je benieuwd? Klik dan hier.