Binnen Transformational Touch maken we naast sjamanistische, systemische en bioenergetica kennis vooral ook gebruik van de krachtige methode Touch of Matrix. Deze bewustzijnsmethode brengt alles in beweging en brengt jou optimaal in verbinding met je zelfhelend vermogen. Via 'the field of unlimited potential' (Deepak Chopra), daar waar alles nog mogelijk is, bepaal jij wat er kan en mag gebeuren. Fysieke of emotionele pijn, trauma's, burnout, verslaving, depressie etc, het is allemaal te behandelen.

Thema Burnout Release op 22 maart, 5 en 19 april.
Moe, overprikkeld, je krijgt niets meer gedaan? Het leven is soms domweg veel, te veel. Veel verantwoordelijkheden, veel te doen, weinig rust en ontspanning. En je loopt maar door en blijft maar doen. Tot je systeem ineens 'genoeg' zegt. Uitgeblust en uitgebrand beland je op de bank, alles wat eerst zo soepel verliep is ineens een opgave. Touch of Matrix is een perfecte tool voor zo'n overbelast systeem. Het geeft je namelijk toegang tot al die mentale en emotionele lasten die zo'n belasting zijn. Het helpt je ook om fysiek weer te ontspannen. En het helpt je om jouw systeem grondig op te schonen en te verlichten zodat er weer ruimte komt voor de 'oude' jij. Vervolgens krijg je ook nog de juiste imprint om toekomstige burnouts te voorkomen. Op dit thema 'burnout release' begeleid ik je in een groepsheling.

Ik creëer voor de groep een veilige plek en neem je vervolgens mee in de wereld van Touch of Matrix. Met korte oefeningen en demonstraties zie en ervaar je steeds dieper de werking. Vervolgens gaan we de groepsheling in. Samen werken op hetzelfde thema geeft een krachtige diepe heling!

Deze avond is onderdeel van een serie van drie. Je kunt voor alle drie de avonden kiezen om nog diepgaander dit thema in jezelf op te schonen. Omdat we als mens niet alle transformaties in één keer kunnen verwerken raad ik je aan om meerdere keren te komen.

Reacties:
"Ik heb het gevoel, voor het eerst sinds ik me bewust van mezelf ben, dat ik geen slachtoffer ben. Het misbruik is niet meer emotioneel/fysiek aanwezig en ik denk zelfs op zielniveau niet meer. Ik sta veel vrijer in het leven. Het voelt zoveel vrijer." (cPTSS na vroegkinderlijk trauma)

"Het voelt onwennig vrij en soepel. Ik kan misschien wel weer Salsa gaan dansen!"
(13 jaar lang rugklachten, reactie na 1e sessie)

“Toen ik opstond, voelde ik mij zoals ik dat nog nooit eerder had beleefd. Ruim ... groot ... vrij ... alsof ik was binnengestapt in een nieuwe wereld. Dezelfde wereld ... maar te bekijken door een nieuwe bril ... ik voelde mij zeer, zeer onder de indruk."

“Of ik woorden kan geven aan wat vandaag de Touch of Matrix sessie bij Sjaak me gebracht heeft ... nee, eigenlijk niet. Want er bestaan geen woorden voor hoe het echt was. Maar natuurlijk is het fijn dat ik na de sessie veel scherper zie dan daarvoor en natuurlijk is het heerlijk dat mijn buik zich kan ontspannen. Maar wat er echt gebeurd is, zit veel dieper dan dat. Ik zie aan mijn ogen als ik in de spiegel kijk en ik voel het aan de manier waarop ik loop. Maar woorden ... nee, die heb ik er eigenlijk niet voor."

Wat Touch of Matrix voor jou kan betekenen is erg persoonlijk. Iedereen is uniek en de achtergronden en oorzaken van klachten zijn dat ook. Zodra je echter een verlangen hebt hoe je het met betrekking tot jouw thema wèl wil, kan Touch of Matrix voor je werken. En wie heeft er nu niet een verlangen om bijvoorbeeld vrij en vol vertrouwen te zijn en in optimale gezondheid te leven?

Kom daarom op deze avond beleven wat Touch of Matrix voor jou mag betekenen! En ken je iemand die hier veel aan zou kunnen hebben, neem ze dan vooral mee.

Praktische informatie:
* Aanmelding graag via mail; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit ivm maximum van 10 deelnemers per avond. Geef ajb aan of je voor 22 maart, 5 april, 19 april of meerdere avonden komt.
* Locatie: Waterlandsingel 104 in Den Haag. (gratis parkeren, tram 16 en 17 op loopafstand)
* Tijd: Inloop vanaf 19.15u, start om 19.30u en afsluiting rond 23.00u
* Bijdrage: 30 euro pp/group session.

Heb je een andere hulpvraag dan dit thema of wil je liever individuele begeleiding, neem dan contact met me op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
==> Meer informatie op www.desideratum.nl/touch-of-matrix
==> Meer referenties op www.desideratum.nl/touch-of-matrix-referenties

P.s. Mocht je overigens een belevenisavond van Günther de Jong, de ontwikkelaar van Touch of Matrix, willen bezoeken, dan kun je hier die data en informatie vinden: http://www.touchofmatrix.nl/agenda/belevenisavond