Prachtige goddelijke man, lieve Godin,
 
Wil jij jezelf mee laten voeren in een stromende, warme, koesterende wereld? Waar je, in een prachtige setting, op rituele wijze in een andere staat van zijn wordt gebracht, en alles vergeet behalve het moment... Waar je volledig gezien wordt, gewiegd, gedragen, geliefd, door een priesteres (Kersti) of een gewijde man (Sjaak)...
 
In het warme water gaan we samen op een helende en genietende reis, in verbinding, met diep respect en vanuit aanbidding van jouw essentie. Warm water omsluit, koestert en herinnert je aan hoe het was als klein lijfje in de baarmoeder.

 

Dit ritueel opent de poort naar

diepe ontspanning en gelukzaligheid,

waardoor je als herboren weer naar buiten gaat.

Info:
Voor deze sessie kun je als begeleider Sjaak (voor vrouwen) of Kersti (voor vrouwen en mannen) kiezen.

Sessieduur: gemiddeld 2,5 uur exclusief gesprek vooraf.
Kosten: 250 euro incl BTW

Als allereerste sessie doen wij doorgaans geen badsessie, tenzij we je al kennen. Je maakt kennis met ons, en wij met jou, in een tantra massage sessie. Voorafgaand voeren we een intake van ca. 20-30 minuten, bij voorkeur via Skype.

Voor het maken van een afspraak of vragen over de sessies, mail ons dan gerust via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Referenties Kersti Afrodite:
"De tantra bad sessie met Kersti was ontzettend fijn, het was heerlijk om gewiegd en gedragen te worden in het warme water, het warme water wat alles nog sensitiever maakt, het leek op sommige momenten alsof ik zweefde! De energie stroomde door m'n lichaam en ik voelde me echt gelukkig! De sessie was boven mijn verwachting zo warm en liefdevol."

~ Arie, september 2015

"Ik voel me meer bewust om wie ik ben en dat ik er mag zijn. De dagen na de sessie voelde ik de warmte en liefde om mij heen. Het was voor mij zeker diepgaand en raakte allerlei gevoelens en emoties die bij mij erg hoog zaten. Door dit ritueel ben ik meer bewust van deze gevoelens en emoties en stroomt mijn levensenergie weer op volle kracht."
~ Danny, april 2016 

Een diepgaand helend en ontspannend ritueel in warm water.