~ EXCLUSIEVE WORKSHOPS, KLEINE GROEP ~


Tantra massage is een liefdesverklaring aan het lichaam. Het opent ons voor intimiteit en affectie, waardoor we diep verbonden raken met onszelf, onze partner en de wereld. Het vergroot ons bewustzijn en verruimt de vrije stroom van energie. Tantra massage eert de mens als goddelijk en perfect wezen in al zijn facetten. Via het lichaam wordt de ziel aangeraakt en verwelkomd. De open blissful space die dan ontstaat, is moeilijk in woorden te vatten ~ deze magie kun je alleen begrijpen door het te ervaren.

 

~ DE KUNST VAN AANRAKING: DE 5 ELEMENTEN

In deze workshop gaan we samen het speelse avontuur van aanraking aan. Diverse kwaliteiten van aanraking, gebaseerd op de elementen water, aarde, vuur, lucht en ether, zullen je dieper openen, ontspannen en plezier geven op lichamelijk, emotioneel en spiritueel niveau. Dit geldt zowel voor de ontvanger als de gever. Vanuit vertraging en afwisseling worden poorten geopend naar nieuwe dimensies van genieten, die je mee naar huis kunt nemen om je (liefdes)leven te verrijken.

"Fijne workshop, ongedwongen sfeer, veel lekkers, goede uitleg en begeleiding, Sjaak en Kersti zijn lieve mensen! Was de moeite waard!" (Marynka Scholtzova)
"Het was een prachtige avond! Ik voelde respect, geborgenheid, humor, zachtheid, speelsheid en zoveel meer. Dank jullie wel!" (Edwin)

VOOR WIE?

Deze workshop richt zich op twee doelgroepen:
1) (gelegenheids)koppels die het verlangen voelen om:
* samen dieper te verbinden
* een nieuwe dimensie aan hun relatie te geven
* andere manieren van genieten te exploreren

2) singles die het avontuur aandurven om met een relatief onbekend iemand:
* de verbinding aan te gaan
* te spelen
* nieuwe manieren van genieten te exploreren

"Lieve Kersti en Sjaak dank jullie wel voor het ontvangst in jullie huis en jullie zijn. Dat jullie de bedding gaven om te kunnen zijn. Wat een heerlijk gevoel was en is het. Mijn hart open en mijn levenslust voelend. Dank jullie wel warme open mensen." (Mirjam)


Deze workshop kan man/vrouw, vrouw/vrouw of man/man beleefd worden. Je bent de gehele workshop met dezelfde partner, er wordt niet gewisseld tussentijds.

Geen partner en wel interesse? Neem contact op met ons; misschien kunnen we je matchen met een andere geïnteresseerde.
Er geldt een maximum van 8 personen, dat betekent veel individuele aandacht.

 

DE KUNST VAN AANRAKINGYONI & LINGAMMASSAGE

In deze workshop gaan we onze kennis en ervaring met deze prachtige intieme en heilige manier van masseren met jullie delen. We starten met uitgebreide uitleg over de lijfelijke en energetische kanten van de Yoni en Lingam. Wat zijn de verschillen en overeenkomsten en hoe kun je daar tijdens een massage gebruik van maken. Ook besteden we aandacht aan het creëren van diepere ontspanning en het vergroten van het orgastisch potentieel. We laten zien hoe je een massage kunt opbouwen en leren je diverse technieken van Yoni en Lingam massage. Dit doen we door te demonstreren en jullie vervolgens in de massage waar gewenst te ondersteunen en begeleiden. Je leert en beleeft waardoor je een prachtige ervaring rijker en vol inspiratie naar huis zult gaan.

"We hebben de workshop als HEEL waardevol ervaren en 'n GROTE verrijking en verdieping van ons (sex-)leven! Ook vanwege het feit, dat we al wat ouder zijn is dit ECHT een waardevolle toevoeging geweest! We kunnen het iedereen aanraden – jong en oud – en hebben naderhand tegen elkaar gezegd, dat we dit HEEL graag eerder hadden meegemaakt!" (koppel mrt '17) 

"Ik lig lang na te sudderen in bed. Zo diep ontspannen na de workshop yoni en lingam massage. Het was mooi. Het was lekker! Mijn lijf heeft weer nieuwe geheimen onthult en ik heb vol verwondering mijn partner bij zijn reis mogen helpen. Deze magie ontstaat alleen in een veilige vrije setting met liefdevolle begeleiding. Dit zijn geen seks kunstjes voor de toolbox, dit is diepe connectie maken met elkaar en met jezelf." (Georgina)

VOOR WIE?

Deze workshop is speciaal voor (gelegenheids)koppels die het verlangen voelen om:
* samen dieper te verbinden
* een nieuwe dimensie aan hun relatie te geven
* andere manieren van genieten te exploreren

Er geldt een maximum van 4 koppels, dat betekent veel individuele aandacht.

"We hebben de workshop ervaren als een liefdevolle, veilige en intieme dag. Doordat de groep zo klein is hebben jullie veel aandacht voor elk stel en ondersteunden jullie ons op de momenten waarop dat nodig was. Dat was heel fijn. Het voelt als iets heiligs dat we in onszelf hebben ontdekt. Het heeft ons (nog) dichter bij elkaar gebracht en we voelen de energie nu na een week nog steeds stromen." (Jan & Jet)


WAT KOST HET EN WAT KRIJG IK DAARVOOR?

De investering is € 99,- pp voor de 5-elementenworkshop en € 139,- pp voor de yoni- & lingammassage workshop.
(Voor bedrijven is dit het excl. BTW bedrag) Wil je beide workshops in hetzelfde weekend volgen dan krijg je de overnachting inclusief ontbijt van ons er gratis bij.

Je krijgt oefeningen voor je seksuele vitaliteit, uitgebreide uitleg voorafgaand aan de massage, onze demonstratie en begeleiding tijdens het masseren. 
Je doet een ervaring op die je voor altijd meeneemt en je liefdesleven een boost kan geven. Massageolie, thee en tantrisch lekkers inbegrepen. Kortom: komt dat zien, horen, proeven, ruiken en voelen!


HOE ZIT HET MET VEILIGHEID EN NAAKTHEID?

Omdat kleding geen aanraking behoeft, nodigen we je uit om de massage op je blote huid te ontvangen. Hoe naakt je bent, bepaal je zelf in het moment. Veiligheid en respect staan te allen tijde voorop. Respecteer je eigen grenzen maar ook: laat jouw verlangen leven...

Bij Desideratum nodigen we je uit om, in een veilige heilige setting, je verlangen alle ruimte te geven door het te verbinden met je hart. We creëren daarvoor een veilige warme bedding in onze tempel.

Je werkt uitsluitend met je eigen (gelegenheids)partner, er is dus geen massage-uitwisseling met andere koppels.

KORTOM

Exclusief
All-in
Kleine groep
Genieten met en van elkaar
Een boost voor je (liefdes)leven ♥

"Dank voor de heerlijke en inspirerende 2 dagen. De 5-elementenmassage was inspirerend en mooi aanvullend op wat ik al doe. De gelegenheidspartner die jullie voor mij benaderd hebben was een mooie match.
Dank ook voor de heerlijke en ook leerzame yoni en lingham massage, fijne match wederom met gelegenheidspartner. Er was ruimte om mezelf te laten zien en in verbinding te gaan met de ander.
De openhartigheid, de geborgenheid en het kleinschalige, knusse deden de rest. Deze setting vind ik een absolute aanrader voor iedereen die op een intieme manier bezig wil zijn met ontdekken en aanraken. Tot ziens.. Warme hug.." (Ed)

PRAKTISCHE INFORMATIE

Data 2018 en 2019
'de 5 elementen':
zaterdag 16 februari  en 6 april van 19.00u tot 23.30u, inloop vanaf 18.45u.

'Yoni & Lingammassage': zondag 17 februari en 7 april van 10.00u tot 18.30u, inloop vanaf 09.45u.

Locatie: Huize Overvloedt, Waterlandsingel 104, 2548 ST Den Haag (goed bereikbaar met OV en gratis parkeren voor de deur)

Aanmelden: mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vragen: bel gerust, 06-11018636 (Sjaak) of 06-27523419 (Kersti)

P.S. Mocht je niet in een groep willen masseren; we bieden ook de mogelijkheid tot privéworkshops! Neem dan even contact met ons op.

Voor een compleet overzicht van onze workshops: www.desideratum.nl/agenda/