De laatste knuffelworkshop is gegeven omdat ... we uit het jasje waren gegroeid en heel veel meer willen doen. Daarom is Soft Touch geboren! Voor meer informatie klik op  Soft Touch!

Omdat aanraking een primaire behoefte is. Omdat bewuste aanraking helend en voedend kan zijn. Omdat een warm knus samenzijn een boost aan je leven kan geven.

Een woordloze workshop vol vertraging, beweging èn dans. Waarin we met elkaar verbinden via oogcontact, een speelse hand, een zachte streling. En waarin we dansend elkaar en het leven omhelzen. Een reis door vele lagen; van doen naar zijn, van hoofd naar buik. Thuiskomen in jouw zachte kracht en van daaruit weer vol de wereld in!


Reacties:

"Warmte omarmen

armen verwarmen

Lijven leven & beven

zoeken nabijheid en keren terug naar zichzelf

Handen zoeken elkaar, raken elkaar,

verstrengelen & glijden zachtjes uit elkaar

zachtheid vertraagt

traagheid verzacht

Een nest vol armen, benen, hoofden

over & onder elkaar

ieder in zijn eigen cocon

bij zichzelf & ook bij elkaar"
(Kim de Greve)

"Wat een fijne knuffelworkshop was dat gisteravond. Ik weet nog dat ik werd uitgenodigde de eerste keer om mee te gaan en dat ik dacht 'Knuffelen, heb je daar een heuse workshop voor nodig om dat te leren?' Maar het is waar, de kunst van het knuffelen kun je verdiepen, verbeteren, naar een volgende level brengen. Het is knuffelen, meditatie, verbinding... het is zoveel... en eigenlijk niet uit te leggen, dat moet je gewoon zelf ervaren. Een ding is zeker: ik vind het heel fijn!"
(Anita Brinkers) 


"Fantastisch dat jullie deze gelegenheid creëren, heb ontzettend genoten van de knuffelworkshop. Het was een warm welkom, ik voelde me geliefd, warm en zacht. Heel bijzonder om dit mee te mogen maken" 
(Ary)

"Thuis komen bij jezelf. Er zijn, gewoon zijn... Met wat er dan ook is op dat moment: blijdschap, verdriet, tevredenheid, alles. Warmte. Ontvangen. Respect.
En grenzen leren voelen, leren herkennen, nee durven zeggen."
(Bianca)


 

Hoe gaat dat zo'n knuffelworkshop?

Op deze avond nemen we jullie, op specifiek gekozen muziek, mee op reis. We laten jullie eerst rustig thuiskomen in jezelf. Dit doen we met o.a. dansen, ademen en shaken. Vervolgens nodigen we jullie stap voor stap uit om ontspannen en speels elkaar te gaan opzoeken. Eerst met elkaar zien, dan een zachte aanraking, speels elkaar ontmoeten waarna we steeds meer samensmelten in diepe ontspanning, zachtheid, koestering. Een warm liefdevol bad waarin geven en ontvangen één worden. Aan het einde zullen we blij en energiek afronden.


Hoe zit dat met mijn grenzen/veiligheid?

Jouw grenzen en veiligheid zijn heel belangrijk. We zullen daar bij het begin van elke workshop iets over zeggen om veilig te kunnen starten. We nodigen je uit om de verantwoordelijkheid voor jezelf te dragen en te communiceren wat je wel of niet wilt. Èn we vragen een ieder om daar met alle respect mee om te gaan. Tegelijk houden wij dit in de gaten.

Verder blijven we tijdens deze workshop uit de seksualiteit. Er is niets mis met seksuele gevoelens, ze mogen er gewoon zijn, maar we gaan er deze avond niets mee doen. Juist deze grens biedt de veiligheid waardoor een ieder diep in de ontspanning kan zakken.

 

Praktische informatie: locatie Huize Overvloedt (Den Haag):

Maximaal 18 deelnemers
Inloop: 19.15u
Start: 19.30u
Einde: 22.30u
Prijs: € 15,- (graag contant en gepast meenemen)
Aanmelden via Facebook-event of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Gemakkelijk zittende kleding is aan te raden!
Voor thee en een kleine versnapering wordt gezorgd.

Adres: Huize Overvloedt, Waterlandsingel 104, 2548 ST Den Haag.
Goed bereikbaar met de auto en gratis parkeren.

 

Praktische informatie: locatie Copacabana (Breda):

Maximaal 30 deelnemers.
Inloop: 19.00u
Start: 19.30u
Einde: 22.15u
Prijs: € 15,- (graag contant en gepast meenemen)
Aanmelding via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gemakkelijk zittende kleding en een flesje water is aan te raden. Thee is verkrijgbaar bij de bar.

Adres: Copacabana, Salon voor de (levens)kunsten, Overakkerstraat 190, 4834 XP Breda 
Goed bereikbaar met de auto en gratis parkeren.


Data knuffelworkshops:

Klik hier voor al onze geplande activiteiten.

Heb je vragen mail ons dan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Warme liefdevolle groet, 
Kersti & Sjaak