Ben je single vrouw of man en... (ben je in relatie, kijk dan een stukje verder op deze pagina)

Ø  zit je in de knoop met je seksualiteit;

Ø  verlang je naar een relatie;

Ø  voel je je geen goede minna(a)r(es);

Ø  ben je onzeker over je lijf of je talenten;

Ø  wil je leren wat seksuele energie kan betekenen voor andere gebieden in je leven?

...dan is Desideratum’s intimiteitscoaching voor singles iets voor jou.

  

Dit zijn individuele sessies in de vorm van een traject (maatwerk dus), begeleid door Sjaak, Kersti Afrodite of door ons samen. In deze sessies ga je op ontdekkingsreis in je eigen intimiteit. Leer je hoe je met eerbied, genot, respect en in vrijheid jouw levensenergie kunt laten stromen en inzetten in je leven. Elke blokkade van deze stroom komt dan vanzelf omhoog en je leert om deze liefdevol te transformeren.

 

 

 

  

We kunnen je helpen op seksueel vlak – want wie kreeg er nou ooit seksueel onderricht op school (anders dan ‘word niet zwanger en krijg geen soa’)? De ‘technieken’ leren, met het volle bewustzijn, ademhaling, aandacht - bij ons kun je er les in krijgen. Respectvol en stap voor stap. Nèt uit je comfortzone – die plek waar de magie ontstaat – maar uiteraard ruim vóór je paniekzone.

  

Wij werken vanuit van de visie dat ieder mens is geboren met het recht op volledige vrije stroming van zijn/haar levensenergie. We werken met coachingstechnieken, lichaamsgerichte oefeningen, energiewerk, visualisaties, tantra, schrijf- of creativiteitsopdrachten – wat bij jou en jouw behoeften in het moment past. 

Wil jij ware vreugde, intimiteit met jezelf, jezelf beminnen in àlle opzichten (geestelijk, emotioneel, fysiek en spiritueel)? Ben je er klaar voor om de God en Godin te zijn die in jou schuilt? 

Neem dan contact met ons op voor een intimiteitscoachingstraject op maat.

 

 

“Het afgelopen jaar heb ik een prachtig traject bij Kersti gevolgd! Vooraf had ik geen idee waarom ik precies naar Kersti wilde, maar vanuit een innerlijk weten voelde ik dat ik absoluut bij haar moest zijn.
Nu na een aantal sessies weet ik waarom… Kersti heeft mij weer in contact gebracht met mijn vrouwelijkheid en mijn levensenergie. Met fijn afgestemde en liefdevolle begeleiding van Kersti heb ik oude overtuigingen losgelaten en onbekende gebieden verkend. Vooral de onvoorwaardelijke liefdevolle aanwezigheid, oprechtheid en oordeelvrije houding van Kersti hebben me hierbij diep geraakt; in al mijn cellen heb ik gevoeld dat álles er mocht zijn. Schaamte, angst en negatieve overtuigingen heb ik in de ogen gekeken, doorvoeld, geluid en beweging gegeven. Heel bevrijdend.
Er ontstond ruimte én nieuwsgierigheid om nieuwe stappen te gaan zetten vanuit contact met wie ik in essentie ben en vanuit mijn bruisende levensenergie.
Wauw, wat heb ik veel nieuwe films gemaakt! Ik ervaar nu zo veel meer aanwezigheid, plezier, genieten en verwondering in mijn dagelijks leven. Dit smaakt naar meer… O, wat voel ik me rijk dat Kersti op mijn pad is gekomen!”

~ Manon Jansen, mrt-nov 2015, holistisch masseuse www.manonjansen.nl 

 

Ben je in relatie en...

Ø  worstel je met jezelf en de ander als jullie in conflict terechtkomen;

Ø  wil je méér verbinding met je partner; 

Ø  stroomt het niet (meer) tussen jullie terwijl er nog wèl liefde is, en weten jullie niet hoe je die stroming weer op gang brengt;

Ø  ben je in een dagelijks gangetje beland met elkaar, wat niet bevredigt;

Ø  willen jullie leren wat er eigenlijk allemaal mogelijk is op het vlak van beminnen;

Ø  zijn jullie op zoek naar ware intimiteit?

...dan is Desideratum’s intimiteitscoaching voor koppels iets voor jullie.

In sessies voor jullie samen, begeleid door Sjaak en Kersti Afrodite gezamenlijk, begeleiden wij jullie (terug) naar jezelf en van daaruit in verbinding met elkaar.

De ander is een stukje van jou en houdt je altijd een spiegel voor, vandaar dat onze intimiteitscoaching voor koppels begint bij jullie zelf, als individuen. Herontdekken van jezelf, van jouw innerlijke behoeften, jouw verlangens. Pas daarna gaat het over jullie verbinding – die vloeit immers voort uit jullie beiden als individu.

 We kunnen jullie ook begeleiden op seksueel vlak – hoe bemin je elkaar waarlijk? Niemand die ooit seksueel onderricht kreeg op school (anders dan ‘word niet zwanger en krijg geen soa’); maar bij ons is dat mogelijk. Respectvol en stap voor stap. Nèt uit je comfortzone – die plek waar de magie ontstaat – maar uiteraard ruim vóór je paniekzone.

 

Wij gaan uit van de helende kracht van seksualiteit. Wij werken vanuit rauwe naakte pure eerlijkheid – naar jezelf en naar elkaar. Wij begeleiden jullie krachtig, zacht en altijd liefdevol naar ware intimiteit. We werken met coachingstechnieken, lichaamsgerichte oefeningen, energie- en ademwerk, visualisaties, tantra, schrijf- of creativiteitsopdrachten – wat bij jullie en jullie behoeften in het moment past.

 

Of dit betekent dat jullie relatie weer opbloeit, gloeit en zindert als nooit tevoren, of dat jullie begrijpen hoe je respectvol en dankbaar afscheid van elkaar kunt nemen – dat kunnen we op voorhand niet zeggen. Het gaat ook niet om de uiteindelijke vorm. Het gaat om ware intimiteit, en die ligt binnenin jullie. De uiterlijke vorm volgt het innerlijk.

 Spreekt dit jullie aan? Voel je een verlangen, een zindering, een rilling in je ruggegraat? Denk je “ja er moet nu echt iets gebeuren”? Ben je er klaar mee, genoegen te nemen met een dagelijks gangetje? Zijn jullie er klaar voor om de God en Godin te zijn die in jullie schuilen?

Neem dan contact met ons op voor een intimiteitscoachingstraject voor koppels op maat.