Tantra is een liefdesverklaring aan het lichaam. Het opent ons voor intimiteit en affectie, waardoor we diep verbonden raken met onszelf, onze partner en de wereld. Het vergroot ons bewustzijn en verruimt de vrije stroom van energie. Tantra eert de mens als goddelijk en perfect wezen in al zijn facetten. Via het lichaam wordt de ziel aangeraakt en verwelkomd. De open blissful space die dan ontstaat, is moeilijk in woorden te vatten ~ deze magie kun je alleen begrijpen door het te ervaren.

We gaan samen op een helende reis, in verbinding, met diep respect en vanuit aanbidding van jouw essentie. In het voorgesprek zorgen we samen voor een duidelijke afstemming, geef je jouw verlangens en jouw grenzen aan.

In een rituele setting breng ik je in een dieper bewustzijn. Dat kan middels een ontspannende lichaamsmassage, ademwerk, meditatie, en naarmate de reis vordert zal steeds meer je levensenergie aangesproken worden. Levensenergie die diepgaand schoont, opent en je steviger in je kern en kracht zal brengen.

Door je levensenergie sneller te laten stromen kunnen blokkades loskomen. Je systeem wordt als het ware schoongespoeld en je volle potentieel komt weer meer beschikbaar.

Een sessie is nooit hetzelfde, zelfs niet bij dezelfde persoon. Ik werk zuiver afgestemd, intuïtief en - vanzelfsprekend - volledig in overeenstemming met de vooraf afgesproken wensen en grenzen.

Info:
Voor deze sessie kun je als begeleider Sjaak (vrouwen en mannen) of Kersti (alleen vrouwen) kiezen.

Er vindt altijd eerst een voorafgaande (kosteloze) intake plaats, bij voorkeur via Skype.

Sessieduur: ca. 2,5 uur exclusief gesprek vooraf.
Kosten: 190 euro incl BTW

Voor het maken van een afspraak of vragen over de sessies, mail of bel naar 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - 06-11018636 of  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - 06-27523419

 

Referenties Kersti:

"Dank je wel voor de 'kan het bijna nog niet geloven sessie'
Wow, wat een opening en wat een licht.
Kan er nog niet veel woorden aan geven; de ervaring was zo intens en openbarend...die zal ik niet vergeten... Jij helpt mij herinneren."

Caroline de Bruyn, augustus 2015


“Lieve Kersti,

Ik ben zo blij dat ik een massage bij jou mezelf kado heb gegeven... Ik gun iedere vrouw zo ontzettend, dat ze dit zouden mogen ervaren... Heel bijzonder hoe we dat samen zijn ondergegaan en hoe ontzettend fijn je alles begeleidt!

In je aanraking en alle handelingen heb ik alleen maar liefde en eerbied gevoeld, voor alle lagen van mijn wezen, voor al mijn angsten, pijn en plezier... Ik heb me bij jou helemaal gezien en gesteund gevoeld. De enorme integriteit en zachtheid waarmee je werkt zorgde ervoor, dat ik me in volledige vertrouwen in je handen heb kunnen overgegeven...loslaten wat niet meer bij me hoort, plek maken voor plezier, genot en liefde...

Ik weet nu voor altijd hoe het voelt, wanneer mijn lichaam zich in vertrouwen, vanzelf open stelt...en dat het alleen maar kan, wanneer de intentie van een ander puur en zuiver is... Dit gevoel neem ik voor altijd met me mee en daar ben ik je heel dankbaar voor!!!

Liefs, Kinga"

- Kinga Sidor, augustus 2015


"Ik heb een goddelijk intense massagesessie van Kersti Afrodite mogen ontvangen... Lig nu rozig en zacht in m'n bedje. M'n lijf is heeeeel blij met deze verwennerij. En ik ook!

Kersti, liefie, dankjewel "

- Daniëlle Ruijs, augustus 2015


"De behandelingen die ik van Kersti heb gehad waren zo mooi en de manier waarop Kersti mij begeleidde was zo liefdevol, open, meevoelend, meeresonerend op de stroom die mijn lijf nodig had om te openen, te ervaren en los te laten. Ik heb heel wat sessies bij verschillende type therapeuten gedaan door de jaren heen en wat ik zo kenmerkend en fijn aan Kersti vindt is dat ze een heel liefdevolle krachtige vrouwelijke benadering heeft, naast je staat / mee doet waardoor je samen eigenlijk één wordt en samen het werk doet. Er is geen afstand of ongelijkheid…….voor mij werkt dat heel erg fijn en versterkend.

Kersti stimuleerde mij in de sessie om de diverse oergeluiden volledig te uiten door fijngevoelig afgestemd te zijn op waar ik was en leiding te nemen. Ze zette haar fysieke kracht in waardoor ik ook bij die fysieke oerkracht kwam, ze liet haar eigen tijgerin zien en horen waardoor ik die van mij ook volledig kon toelaten.

Verder vond ik het fijn dat Kersti heel veel kennis heeft over vrouwenthema’s, sexualiteit van vrouwen en ook weet hoe met een vrouwenlichaam om te gaan. Tijdens de behandeling ging mijn levensenergie heel goed stromen, kon mijn lijf volledig ontspannen en genieten en van daaruit in diepere lagen zakken.

Kersti biedt in mijn beleving een veilige open ruimte, beweegt heel mooi mee, leidt, volgt, stimuleert, en maakt met jou JOUW reis, waarin geheeld mag worden wat zich aandient. Ik raad Kersti echt iedereen aan!"

- Roos, april 2015


Referenties Sjaak:

" Lieve Sjaak, Dank je voor je liefdevolle aanwezigheid, jouw mannelijke Zijn heeft mij verder geopend voor de Godin in mij. Ik voel me zacht, sensueel, stromend en tegelijkertijd meer in mezelf aanwezig. Jouw neutrale aanwezigheid zorgde er voor dat ik me veilig voelde om me te openen en er gewoon mocht en kon zijn. Het voelt alsof ik eindelijk klaar ben om de deur waar ik al weken voorsta door te gaan."

19/5/'17 Christel Joyanna Laceur - www.anusmara.be

"Dankjewel voor jouw helende handen. Je mannelijke aanwezigheid heeft mij nog meer geopend voor goddelijke vrouwelijkheid. In jouw aanwezigheid voelde ik mij veilig om mijn eigen pijn met liefde te helen. De reis naar de onderwereld is niet altijd makkelijk en het is heerlijk daar zo'n zuivere gids bij te hebben. Een man die zonder eigenbelang bij mijn vrouwelijke seksualiteit aanwezig kan zijn, waardoor er mag zijn wat er echt is en ik steeds meer kon stromen van binnenuit."

- Krista - intimiteitscoach - www.muzera.nl/


"Ik heb meerdere sessies van Sjaak mogen ontvangen. Wat me de eerste keren vooral opviel was hoe mooi, fijn en duidelijk voelbaar hij in het moment echt in contact was met mij, mijn lichaam en mijn energie. Hij werkte geen standaard programma af. Ik voelde hoe de energie steeds meer begon te stromen en elke keer belandde ik aan het einde in een diepe, ruimtelijke en zeer vervulde staat van zijn. De sessies waren echt cadeautjes aan mezelf en cadeautjes van Sjaak vanuit zijn hart.  

Sessies met Sjaak maken je liefdevol en soms pijnlijk duidelijk waar je verlangens zitten en wat je te doen staat. Jezelf meer levensruimte en levensvrijheid gunnen komt het in essentie volgens mij altijd op neer. En dat is zó enorm belangrijk.
 
Sjaak, lieve schat, bedankt! Ik kan het iedereen aanraden om zichzelf aan jouw hart en handen toe te vertrouwen."
 
- Mariëlle Duijndam - Coaching in moeiteloos creëren - van Levensdroom naar Droomleven - www.marielleduijndam.com


"Ik voel mij vandaag heel kwetsbaar en open en dichter bij mijzelf dan ik de laatste weken heb kunnen ervaren. Ben in staat om mijn wensen en grenzen beter aan te geven (zonder lading) en voel mij erg gedragen door het leven. Dit is een heel bijzonder gevoel en ook het accepteren van alles zoals het is, niet tegen de stroom zwemmen maar 'go with the flow'. Ik heb je ervaren als heel integer en afgestemd. Je bent een man die ik echt aan alle vrouwen in mijn omgeving ga aanbevelen want er zijn er echt niet zoveel."

- Ana - begeleidster bij De Gewijde Reis, coach, klankmasseuse

Tantrisch, holistisch, intuïtief. Een massage die indruk achterlaat.