Tantra is een liefdesverklaring aan het lichaam. Het opent ons voor intimiteit en affectie, waardoor we diep verbonden raken met onszelf, onze partner en de wereld. Het vergroot ons bewustzijn en verruimt de vrije stroom van energie. Tantra eert de mens als goddelijk en perfect wezen in al zijn facetten. Via het lichaam wordt de ziel aangeraakt en verwelkomd. De open blissful space die dan ontstaat, is moeilijk in woorden te vatten ~ deze magie kun je alleen begrijpen door het te ervaren.

We gaan samen op een helende reis, in verbinding, met diep respect en vanuit aanbidding van jouw essentie. In het voorgesprek zorgen we samen voor een duidelijke afstemming, geef je jouw verlangens en jouw grenzen aan.

In een rituele setting breng ik je in een dieper bewustzijn. Dat kan middels een ontspannende lichaamsmassage, ademwerk, meditatie, en naarmate de reis vordert zal steeds meer je levensenergie aangesproken worden. Levensenergie die diepgaand schoont, opent en je steviger in je kern en kracht zal brengen.

Door je levensenergie sneller te laten stromen kunnen blokkades loskomen. Je systeem wordt als het ware schoongespoeld en je volle potentieel komt weer meer beschikbaar.

Een sessie is nooit hetzelfde, zelfs niet bij dezelfde persoon. Ik werk zuiver afgestemd, intuïtief en - vanzelfsprekend - volledig in overeenstemming met de vooraf afgesproken wensen en grenzen.

Info:
Deze sessies worden door Kersti gegeven en alleen aan vrouwen.

Voor de eerste sessie vindt er altijd eerst een voorafgaande (kosteloze) intake plaats, bij voorkeur via Skype.

Sessieduur: ca. 2,5 uur exclusief gesprek vooraf.
Kosten: 190 euro incl BTW

Voor het maken van een afspraak of vragen over de sessies, mail of bel naar 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - 06-27523419

 

Referenties Kersti:

"Dank je wel voor de 'kan het bijna nog niet geloven sessie'
Wow, wat een opening en wat een licht.
Kan er nog niet veel woorden aan geven; de ervaring was zo intens en openbarend...die zal ik niet vergeten... Jij helpt mij herinneren."

Caroline de Bruyn, augustus 2015


“Lieve Kersti,

Ik ben zo blij dat ik een massage bij jou mezelf kado heb gegeven... Ik gun iedere vrouw zo ontzettend, dat ze dit zouden mogen ervaren... Heel bijzonder hoe we dat samen zijn ondergegaan en hoe ontzettend fijn je alles begeleidt!

In je aanraking en alle handelingen heb ik alleen maar liefde en eerbied gevoeld, voor alle lagen van mijn wezen, voor al mijn angsten, pijn en plezier... Ik heb me bij jou helemaal gezien en gesteund gevoeld. De enorme integriteit en zachtheid waarmee je werkt zorgde ervoor, dat ik me in volledige vertrouwen in je handen heb kunnen overgegeven...loslaten wat niet meer bij me hoort, plek maken voor plezier, genot en liefde...

Ik weet nu voor altijd hoe het voelt, wanneer mijn lichaam zich in vertrouwen, vanzelf open stelt...en dat het alleen maar kan, wanneer de intentie van een ander puur en zuiver is... Dit gevoel neem ik voor altijd met me mee en daar ben ik je heel dankbaar voor!!!

Liefs, Kinga"

- Kinga Sidor, augustus 2015


"Ik heb een goddelijk intense massagesessie van Kersti Afrodite mogen ontvangen... Lig nu rozig en zacht in m'n bedje. M'n lijf is heeeeel blij met deze verwennerij. En ik ook!

Kersti, liefie, dankjewel "

- Daniëlle Ruijs, augustus 2015


"De behandelingen die ik van Kersti heb gehad waren zo mooi en de manier waarop Kersti mij begeleidde was zo liefdevol, open, meevoelend, meeresonerend op de stroom die mijn lijf nodig had om te openen, te ervaren en los te laten. Ik heb heel wat sessies bij verschillende type therapeuten gedaan door de jaren heen en wat ik zo kenmerkend en fijn aan Kersti vindt is dat ze een heel liefdevolle krachtige vrouwelijke benadering heeft, naast je staat / mee doet waardoor je samen eigenlijk één wordt en samen het werk doet. Er is geen afstand of ongelijkheid…….voor mij werkt dat heel erg fijn en versterkend.

Kersti stimuleerde mij in de sessie om de diverse oergeluiden volledig te uiten door fijngevoelig afgestemd te zijn op waar ik was en leiding te nemen. Ze zette haar fysieke kracht in waardoor ik ook bij die fysieke oerkracht kwam, ze liet haar eigen tijgerin zien en horen waardoor ik die van mij ook volledig kon toelaten.

Verder vond ik het fijn dat Kersti heel veel kennis heeft over vrouwenthema’s, sexualiteit van vrouwen en ook weet hoe met een vrouwenlichaam om te gaan. Tijdens de behandeling ging mijn levensenergie heel goed stromen, kon mijn lijf volledig ontspannen en genieten en van daaruit in diepere lagen zakken.

Kersti biedt in mijn beleving een veilige open ruimte, beweegt heel mooi mee, leidt, volgt, stimuleert, en maakt met jou JOUW reis, waarin geheeld mag worden wat zich aandient. Ik raad Kersti echt iedereen aan!"

- Roos, april 2015


Tantrisch, holistisch, intuïtief. Een massage die indruk achterlaat.