Lieve vrouw,

De Goddess Ignition is een sessie waarin ik vanuit de Godinnengedaante de Goddess in jou aanroep, wakkermaak, jouw levensenergie (ki, kundalini, seksuele energie) help ontvlammen. Dat gebeurt via aanraking, energiewerk, massage, lichaamswerk, ademwerk, channeling - al wat komt in het moment, geleid door mijn intuïtie èn de jouwe. 

En al wat jouw kanalen nog verstopt, zal dan ook naar het licht komen. Dus verwonder je niet over onverklaarbare boosheid, diep verdriet, verkramping, of angst als je die opeens voelt. Adem, maak geluid en laat het uit je stromen.

 

 

Eerst voeren we een intakegesprek: klopt deze sessie voor jou, wat is je intentie? Duur: ca. 20 minuten, bij voorkeur via Skype zodat we elkaar zien, eventueel per telefoon.

Dan volgt de sessie zelf: in totaal ca. 3 uren, waarvan ongeveer 0,5u aankomsttijd en 2,5u sessietijd

Ook nazorg hoort erbij (mail, Skype of telefoon): wat heb je ervaren, wat speelt er nu in jou? Het zijn intense energieën waarmee we werken, die hebben nogal hun na-effect.

Totale kosten: € 220,- incl. BTW.

Voor meer informatie, vragen, of het boeken van een intakegeprek, kun je me mailen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

REFERENTIES:

“Lieve Kersti,

Ik ben zo blij dat ik een sessie bij jou mezelf kado heb gegeven... Ik gun iedere vrouw zo ontzettend, dat ze dit zouden mogen ervaren... Heel bijzonder hoe we dat samen zijn ondergegaan en hoe ontzettend fijn je alles begeleidt!

In je aanraking en alle handelingen heb ik alleen maar liefde en eerbied gevoeld, voor alle lagen van mijn wezen, voor al mijn angsten, pijn en plezier... Ik heb me bij jou helemaal gezien en gesteund gevoeld. De enorme integriteit en zachtheid waarmee je werkt zorgde ervoor, dat ik me in volledige vertrouwen in je handen heb kunnen overgegeven...loslaten wat niet meer bij me hoort, plek maken voor plezier, genot en liefde... 

Ik weet nu voor altijd hoe het voelt, wanneer mijn lichaam zich in vertrouwen, vanzelf open stelt...en dat het alleen maar kan, wanneer de intentie van een ander puur en zuiver is... Dit gevoel neem ik voor altijd met me mee en daar ben ik je heel dankbaar voor!!!

Liefs, Kinga"

"Lieve Kersti Afrodite,
De ontmoeting met jou doet me veel. Ik heb het als heel bijzonder ervaren en eigenlijk ook niet (in de goede zin van het woord). Ik voelde mij daarna zo geaard, zo groots, zo vol licht! Heerlijk om mezelf zo te ervaren. Ik voel me na de Goddess Ignition echt ingewijd. Ik voel me een Godin, ik mag er zijn én ik heb wel degelijk wat te brengen en te doen hier.

Ik ben zeer dankbaar voor de ontmoeting met jou. Ik voel me met volledig respect door jou ingewijd, het was goed en fijn. Zo fijn om liefde te laten stromen!"

~ Marijke,