Wil je als stel hemels genieten, geëerd worden, helen, in al jullie totaliteit worden gezien en (aan)geraakt?

Als koppel bieden wij een vier uur durend tantrisch ritueel aan koppels. Dat kunnen zowel helende sessies zijn, als pure genietsessies. Rituelen, evt. in onze luxe ruime jacuzzi, tantrische massage, alle zintuigen worden aangesproken, energy- en bodywork, verrassingen... Op maat gemaakt, op basis van jullie verlangens en wensen. Mail ons gerust voor de mogelijkheden (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Houd qua tijdsduur rekening met een hele avond of dagdeel (ca. 4 uur).

Kosten (inclusief voorgesprek en BTW): € 450,-

Referenties:
We hebben als koppel een duo tantra massage sessie geboekt bij Kersti Afrodite & Sjaak. Vanaf het moment van binnenkomst voelde het vertrouwd en veilig. Kersti Afrodite & Sjaak zijn twee warme en bijzondere mensen die ons op een prettige en professionele manier hebben begeleidt in een warme hemelse reis met heel veel liefdevolle aanrakingen. Deze ervaring heeft ons als koppel nog dichter bij elkaar gebracht. We komen in de toekomst zeker terug voor een nieuwe prachtige ervaring. (Anne & Jens, mei 2015 en dec '17)

We zijn zeer enthousiast over jullie massage, we bruisen van de energie. Nog nooit zo in een flow geweest tijdens een massage, voelde geweldig tijdens en erna. Bedankt voor jullie gastvrijheid! (koppel, mrt en nov '17)