De Goddess tempel opent elke Maan(d) haar deuren voor jou, godinnelijke vrouw.
Kom… je wordt geroepen. Luister naar het gefluister van je hart.


Een avond samenzijn met alleen vrouwen. De godin in onszelf ervaren. Ons verbinden met elkaar en het Grote Vrouwelijke. Sisterhood. Rituelen. Voelen, vieren, verlichten. Huilen, lachen, dansen. Aanraken, mediteren, delen en helen. Alles in puurheid, gelijkwaardigheid, kwetsbaarheid en veiligheid. Je bent volledig welkom lieve vrouw, met alles wat er is. 

Met warmte nodig ik je uit in mijn vrouwentempel. Om de maand in Breda en regelmatig ook op een andere plek in het land; kijk voor precieze indeling in de agenda. Kosten: € 25,-.

"Zachte kracht...21 sluiers, zalvingen, strelingen, heel lieve woorden, heel fijne aanrakingen, diep afgedaald in een warme, lichte en veilige 21-delige womb, loved it, begin steeds beter te begrijven en vooral te voelen wat een vrouwen tempel is"
(Lilian Joosen)

“Ik vond het een mooie ervaring, de fijne energieën en de liefde van 16 mooie vrouwen, maangodinnen, sisters te voelen. Fijn om zaken los te kunnen laten, ik ben weer dichterbij mijn gevoel gekomen. Dank!”
(Anita Brinkers)

O lieverds wat lig ik heerlijk in bed, ik heb zo zalig geslapen. Volledig veilig en tevreden in mijn lichaam voel ik me. Magisch was het. Ja, wat ben ik dankbaar voor de ontmoetingen en de koestering."
(Judith van Putten)

priesteres Kersti Afrodite

 

Vrouwencirkels zijn een oud gebruik – de oorsprong ligt in de samenkomst van vrouwen rondom hun menstruatie. Vrouwen namen elke maand de tijd om samen te zijn, hun ervaringen te delen, hun vrouwelijkheid te eren, zichzelf te helen, en wijsheid en inzichten door te geven.


Dit gebruik is teruggekeerd in de huidige samenleving, en oh zo belangrijk. In een vrouwentempel komen we (niet per sé als we menstrueren overigens) samen om er voor elkaar te zijn, te delen in vreugde en verdriet, en ons van top tot teen vrouw te voelen. Geen enkel onderwerp is taboe. Ik nodig je uit om helemaal jezelf te zijn, naakt en puur in al je schoonheid ~ precies zoals je bent.

Elke vrouw is een unieke uitingsvorm van de Godin. In ons allen gloeit het licht, in ons allen huist de omhullende donkerte die het vrouwelijke eigen is. 

Een avond met vrouwen alleen wakkert dit besef, dit gevoel, deze ervaring van de Godin in jou aan; van glorend lichtje tot blazend vuur. We stappen samen in de gewijde ruimte, de tempel, die onze bedding vormt, ons verbindt met elkaar, onze voormoeders, het grote geheel.

We zullen dansen, aanraken, stil zijn.
We zullen delen, luisteren en helen.
We zullen zingen, springen en herinneren.

Levensenergie zal stromen en dat blijft nog dágen in je doorwerken...

“Zoveel beelden, herinneringen kwamen voorbij. Diep geraakt, vooral door het baarmoeder stuk, voelde me zo gezien en getroost door mijn twee hoedsters. Maar ook het binnentreden van de cirkel, de zalving, het sounden, de lichamen die elkaar raakten, de draaiende rokken, het Godinnenvoedsel en drank, alles maar dan ook alles was [h]eerlijk.” 
(Lilian)

Zie voor de geplande data en locaties de agenda.