De 4-handen tantra massage wordt door ons, Kersti Afrodite en Sjaak, samen gegeven.
We gaan samen op een helende reis, in verbinding, met diep respect en vanuit aanbidding voor jouw essentie. In een rituele setting brengen we je in een andere staat van bewustzijn. Eerst middels een ontspannende lichaamsmassage, maar naar mate de reis vordert zullen we steeds meer je seksuele energie aanspreken. Levensenergie die diepgaand schoont, opent en je steviger in je kern en kracht zal brengen.

Door je levensenergie harder te laten stromen zullen blokkades opgeheven worden. Je systeem wordt als het ware schoongespoeld en je volle potentieel komt weer beschikbaar.

Een sessie is nooit hetzelfde, zelfs niet bij dezelfde persoon. We masseren afgestemd, intuïtief en rekening houdend met de vooraf afgesproken grenzen en wensen.

Intake: via Skype, tijdsduur 20-30 min.
Sessieduur: gemiddeld 2 1/2 uur exclusief gesprek vooraf.
Kosten: 270 euro

Referenties:

"Wat een zalig geschenk zo aan het einde van dit jaar!! Herinner je de Heiligheid van Intimiteit en Seksualiteit.
Wat een heerlijke 4-handen verwennerij heb ik mogen ontvangen van Sjaak en Kersti. Samen brengen ze jou niet alleen helemaal hier en nu in je lichaam, maar nemen ze jou ook mee naar de diepere, energetische dimensies. Diepe karmische blokkades worden zo geheeld. Sjaak en Kersti zijn voor mij professionals. Zij weten wat ze doen. Wat mij betreft geen tantra, intimiteit en seksualiteit voor beginners, maar werkelijk voor gevorderden. Echt een aanrader voor mensen die willen finetunen in het volop genieten, voor mensen die hun seksuele levensenergie volledig en vrij willen laten stromen, voor mensen die zich de Heiligheid van Intimiteit en Seksualiteit willen herinneren.
Kortom: Voor mensen die volop willen genieten.
Namaste"
~ Isabelle Eichhorn, Soul Reader en Healer, www.zielenvreugde.nl "Vandaag het voorrecht gehad een sessie van Sjaak & Kersti te mogen ontvangen. Elke aanraking voelde vertrouwd, terwijl wij elkaar voor deze dag nog nooit hadden ontmoet. 
De sessie was een prachtige reis en de aanrakingen zorgen ervoor dat ik mij sensuele energie kon verspreiden over mijn gehele lichaam. 
Zelfs tot in mijn vingertoppen met als resultaat een prachtige eerste sessie en een volledige overgave aan deze twee  bijzondere mensen. Ik zie nu al uit naar een tweede ontmoeting als een waar geschenk voor mijzelf en een ontsnapping 
aan de prestatie- "ik-moet" drang van de westerse maatschappij."

Liefs, Floris